Hinta : 1 490,00 € kiloWatti
26-02-2019 0 Avausta

Tyylikäs street cruiseri vahvalla väännöllä keväthangille ja työmatkoille. Pyörässä on uusi 750 W Greencyclen takamoottori, jossa kotimainen takuu voimassa vielä 20 kuukautta. Pyörälle on tehty täyshuolto syksyllä 2018. Rungossa ja lokasuojissa Muc-Off mattahoitoaine, ketjut voideltu Weldtite TF2 Performancella. Renkaat ovat uudet Veetirecon H-Billie 26 tuumaiset tubeless-renkaat. Pyörää on säilytetty lämpimässä varastossa koko sen eliniän ajan. Peltilokarit suojaavat sateella, leveät Saint-polkimet pitävät maastossa erinomaisesti. Joustosatula takaa pehmeät kyydit. Tarkka Shimanon vaihteisto. Tästä vakaa ja vauhdikas fätti ympärivuotiseen ajoon. Greecyclen laadukas moottori rullaa kevyesti ja vastuksettomasti, joten ajaminen ilman sähköapuakin onnistuu vaivatta.

Kangasala


Lähetä Viesti Puhelin: 0500721155


Samankaltaiset ilmoitukset

Rossin maantiepyörä

Tuosta kasari 200e sopuhintaan. Runko sopiva ainakin 178cm mittaiselle. Rullaa hyvin, jarrut ja vaihteet säädetty. Runko kunnossa, maalia lähtenyt taka haarukasta, mutta ei lommoja tai vääntymiä. 

Samsung galaxy note 9

Brand new apple iphone xs mas contact for more information WhatsApp: +19404417928

Specialized stumjumper FSR comp L 2007

26-tuumainen hyvin pidetty spessu olisi nyt kaupan. Pyörään on vaihdettu etuhaarukka parempaan malliin edellisen omistajan toimesta. Itse olen uusinut keskiölaakerin ja takanavan. Pyörässä on normaalin käytön jälkiä, kuten naarmuja tms. muuten runko on…

Kona DH L-koko

Myydään siistikuntoinen Kona! Ostin pyörän viime kesänä enkä ole kertaakaan käynyt ajamassa työkiireiden vuoksi, joten turha sitä seisottaa. Lisähinnasta ajokamat 180cm kuskille kertaakaan ajamattomat.

Myydään Ridley X-Ride cyclocross

Myydään Ridley x-ride cyclocross. Ostettu -13 ja poljettu yhtenä kesänä max 500km. Runko 54.  Viimeiset kolmevuotta seissyt paikallaan. Tiagran osat. Pieni painauma pystyputkessa huonosti asennetusta lastenistuimesta.

Tietoa Meistä

Fillaritori on pyöräilijän oma kauppapaikka jossa ilmoittaminen on nyt ja aina ilmaista!

Jaa